conformatix-logo

Van der Tol case study on conformatix

Van der Tol groep

Van der Tol koos voor conformatix om haar managementsysteem beheersbaar te maken en te houden.

Van der Tol is opgericht in het naoorlogse 1945 en is uitgegroeid tot een gerenommeerd groenbedrijf met drie vestigingen in de Randstad en 150 medewerkers in dienst. Wij hebben een breed netwerk aan samenwerkingsverbanden, MVO-partners en relaties om ons heen zodat wij onze missie optimaal kunnen uitvoeren.

Met behulp van groene oplossingen maken wij de stad groener, gezonder en leefbaarder. Bij deze dagelijkse missie richten wij ons op het bevorderen van biodiversiteit, effectief gebruik en hergebruik van (regen)water, tegengaan van de opwarming van de stad en het verbeteren van het binnenklimaat.

De markt waarin wij opereren en de activiteiten die daar bij horen, vragen een veelheid aan certificeringen. In de loop der jaren hebben we veel certificaten toegevoegd aan het curriculum van onze organisatie.


Verscheidenheid aan certificeringen

Onze certificaten hebben betrekking op verschillende aspecten van onze bedrijfsvoering: kwaliteit (ISO 9001, Groenkeur Dak en Gevelbegroening, Groenkeur Groenvoorzieningen), milieu (ISO 14001), Arbo en veiligheid (ISO 45001, VCA** voor daktuinen, Veiligheidsladder) en Sociaal ondernemen (PSO).

Al deze certificeringen brengen eisen met zich mee, die in onze bedrijfsprocessen moeten worden geborgd. Ik zocht een oplossing om ons managementsysteem te digitaliseren en het beheer van ons systeem te vereenvoudigen.

Conformatix bleek de beste keuze om ons systeem te transformeren naar een geïntegreerd, overzichtelijk, gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden digitaal managementsysteem.

De omvang van onze documentatie is drastisch teruggebracht omdat wij nu met dezelfde processen verschillende normeisen “bedienen”. Met conformatix hebben wij gemakkelijk kunnen linken aan bestaande systemen en documentatie waardoor we niet opnieuw hoefden te beginnen.


Heel efficiënt

Alle normeisen waar wij aan moeten voldoen, zijn gekoppeld aan processen in onze bedrijfsvoering. Hierdoor weet ik waar het geregeld is en kan ik controleren of ook het ook echt geregeld wordt. Dit werkt heel erg efficiënt.

Onze markt is en blijft volop in beweging, gemakkelijk toe kunnen voegen van normenkaders en borgen van normeisen is dan ook gewenst. Conformatix biedt ondermeer dit voordeel.

“En geheel niet onbelangrijk: bij conformatix werken mensen met kennis van zaken, waar je plezierig mee kunt samenwerken en op kunt rekenen. Zij weten zich heel goed in te leven in jouw behoeften en gaan daar heel adequaat mee aan de slag.

Zij voldoen aan de verwachting en eigenlijk is nooit wat te veel. Zonder problemen koppelen zij kennis van normen, processen en ICT aan elkaar. Met als resultaat een heel tevreden klant!”

Myra Waegemakers
Manager HR/KAM, Van der Tol B.V.

Compliance Navigator geeft de richting aan

Conformatix koppelt bedrijfsprocessen aan de relevante wet- en regelgeving, normeisen of eigen bedrijfsspecifieke vereisten.

Benieuwd hoe we ook binnen jouw organisatie compliance en veiligheid kunnen borgen zonder dat de business wordt afgeremd

We horen graag van u.

Guido MeulendijksWe waarderen feedback van onze klanten omdat ook wij ons continue willen verbeteren.

We zijn trots op onze klanten. Op hen die onze oplossing vroeg adopteerden en op hen die het eerst instemden om hun conformatix-ervaringen op schrift te stellen in zogenaamde "casestudies".

Help toekomstige klanten door uw conformatix ervaring te delen.
Als u er voor in bent uw verhaal te doen of graag klant wilt worden, neem dan contact met ons op.

This site is registered on wpml.org as a development site.