conformatix-logo

Conformatix, wat is het en waarom is het nodig

Conformatix biedt zekerheid

Een golf van regels, procedures en eisen overspoelt organisaties. De uitdaging is om door het woud van deze regels de eindbestemming te bereiken, veilig en niet gehinderd door compliancy struikelblokken.

Onze compliance navigator loodst je door alle voor jou relevante normen en wettelijke eisen. Of je nu moet koersen op ISO normen, de AVG of andere normen en wettelijke eisen, met de conformatix Compliance Navigator bereik je altijd de juiste bestemming.

Dit doen we door binnen ons platform relevante norm-, wettelijke- en bedrijfsspecifieke eisen te koppelen aan processen waarin deze eisen geborgd worden. De compliance navigator is intuïtief, gebruiksvriendelijk en wijst iedereen de juiste richting.

Uiteindelijk kunnen organisaties blijven doen waar ze goed in zijn. Conformatix biedt de zekerheid dat aan alle relevante norm- en wettelijke eisen kan worden voldaan. Zo helpen wij samen onze klanten naar compliant, werkbare en wendbare organisaties.

Ben je benieuwd hoe wij op dit punt zijn aanbeland?

Compliance Navigator geeft de richting aan

’s Werelds meest flexibele compliance management systeem om naleving van regelgeving aan te tonen en te beheren. Conformatix kan omgaan met alle wetgeving of normen.

Benieuwd hoe we ook binnen jouw organisatie compliance en veiligheid kunnen borgen zonder dat de business wordt afgeremd?

Een greep uit onze klanten, die we de weg wezen

This site is registered on wpml.org as a development site.