conformatix-logo

Conformatix investering - waar koop je het en voor hoeveel

Een pessimist ziet de moeilijkheid bij elke gelegenheid

Een optimist ziet kansen

in elke moeilijkheid. – Sir Winston Churchill –

Is uw compliance goed geregeld?

 

Weet u waar u als bedrijf staat ten opzichte van geldende wet- en regelgeving.?
Is de betrokkenheid bij compliance van uw personeel voldoende en/of ontbreekt voldoende verankering in de dagelijkse werkzaamheden?
Kent u de risico’s voor uw organisatie en kunt u de consequenties hiervan overzien?

Op bovenstaande vragen is conformatix dé oplossing en weet u dat u een platform heeft waarin compliance goed geregeld is tegen lagere kosten dan zonder conformatix terwijl u inzicht krijgt hoe en in welke mate uw compliance geregeld is.

Met conformatix kunt u er vanuit gaan dat de verbinding is gemaakt tussen mensen, processen en de wet- & regelgeving en u direct inzicht heeft in de actuele compliance status. Onze specialisten helpen u graag verder.

 

Investeren in de toekomst

De uiteindelijke investering is afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal medewerkers, de implementatie van de voor uw bedrijf geldende wet- en regelgeving, één of meerdere normen, welke modules, welke trainingen etcetera.
Aangezien geen enkele organisatie hetzelfde is, is het vooraf eenvoudig niet te zeggen wat de investering voor uw bedrijf zal zijn. Om een beeld te krijgen helpen we u graag verder. We kunnen wel garanderen dat met conformatix u investeert in de toekomst en een grandioos product.

Of u nu bezig bent met compliance vanuit wettelijk oogpunt, ISO-certificering, een risico analyse wilt (laten) uitvoeren, hulp nodig heeft bij de implementatie van ISO 27001, de BIO, GDPR of welke wet- en regelgeving dan ook, laat het ons weten.

Conformatix is een quality management systeem (QMS), een information security management systeem (ISMS) en een risico management systeem (RMS) in één. Inzicht, overzicht of bewijslast aanleveren aan instanties, het certificeren voor iso normen, alles wordt gemakkelijker en inzichtelijker met conformatix. Uw compliance officer, CISO of quality manager zal blij zijn met conformatix!

Neem de naleving van wetten zoals bijvoorbeeld AVG, een ISO 14001-norm implementeren of het continu verbeteren binnen de organisatie, het zijn allemaal doelen waarbij conformatix een vitale rol kan spelen.

Trends laten zien dat cyberaanvallen alleen maar toenemen, of dit nu in de financiële sector is of in andere branches. Een ISO 27001 certificering is een logische keuze deze tegen te gaan.

Ook hier helpen we met conformatix financiële instellingen met compliancy vraagstukken rondom producten en diensten. Hetzelfde geldt in de zorginstellingen voor de NEN 7510.

This site is registered on wpml.org as a development site.