conformatix-logo

Audit planning
Hoe kunnen we helpen?
Afdrukken

Audit planning

Audit planning

De audit planning geeft u een overzicht van de audits die door wie, wanneer en op welke processen moeten worden uitgevoerd.

 1. Records: Met de eerste selector kunt u het aantal records kiezen dat op uw scherm moet worden weergegeven.
 2. Kolomfilters: deze selectors werken gelijktijdig en op basis van de gemaakte keuzes wordt het raster dienovereenkomstig weergegeven. Elke kolom kan naar wens van de gebruiker worden gesorteerd. (met uitzondering van de acties). Met de knop Actie kunt u direct naar het auditresultaat voor dat proces springen.
 3. Proces naam: elk van de procesnamen hier zijn directe links en als u erop klikt, gaat u rechtstreeks naar het gerelateerde proces.
 4. Mijn Audits: het selectievakje ‘Mijn controles’ filtert de lijst voor de processen waarvan u de eigenaar bent.
 5. Achterstallige audits: Laat u alleen die processen zien welke een achterstallige auditdatum hebben (volgens de instellingen had een audit moeten zijn uitgevoerd maar ontbreekt).
 6. Alerts: het selectievakje ‘Alerts’ geeft alleen die processen in de auditplanning weer waarvoor openstaande problemen zijn geregistreerd.
 7. Search: Het vak “Zoeken” stelt de gebruiker in staat om binnen de processen op bepaalde trefwoorden te zoeken.
 8. Excel: Hiermee kunt u de auditplanning exporteren naar een Excel-bestand. Wanneer u op de knop klikt, verschijnt er een pop-up waarin wordt uitgelegd hoe de exportfunctie met de records omgaat. Het zal standaard alleen de records exporteren die zichtbaar zijn op het scherm. Hiermee kunt u gedeeltelijke gegevens exporteren op basis van zoekcriteria, sortering, waarschuwingen of “Mijn audits”. Als u de volledige lijst wilt hebben, selecteert u de “Alle records” in de selector (zie #1).blank

  Met de actie knop “+” kunt u een nieuwe audtit toevoegen.
  blank
Inhoudsopgave
This site is registered on wpml.org as a development site.