conformatix-logo

Conformatix online manual - algemene startpagina
Hoe kunnen we helpen?
Afdrukken

Wat is Conformatix?

Conformatix geeft u volledige controle over uw compliance-management. Het is een krachtig systeem dat compliance verankert in uw dagelijkse operatie. Conformatix maakt het werken met uw vereisten gemakkelijk en plezierig.

Over deze wikiMenu

Conformatix is ​gebruiksvriendelijk en intuïtief en naar ons eigen inzicht eenvoudig om te gebruiken. Een naslagwerk is in sommige gevallen nu eenmaal makkelijk om zaken die verduidelijking nodig hebben terug te kunnen vinden. Elke software oplossing evalueert en krijgt in de tijd te maken met updates en wijzigingen. Mocht u iets aantreffen in deze documentatie dat afwijkt van de werkelijkheid, doet u ons en andere gebruikers een plezier wanneer u ons dan laat weten.  Het stelt ons in staat om -in het kader van continue verbeteren- onze documentatie up to date houden.

In deze documentatie vindt u uitleg over het conformatix systeem. Als u een admin-gebruiker bent, zal het u ook begeleiden bij het implementeren.

Er zijn verschillende verklarende pagina’s die als voorbeeld dienen. Deze voorbeelden zijn hier om aan te tonen hoe conformatix kan worden gebruikt. Om meer te weten te komen over hoe u conformatix kunt gaan gebruiken, om adviseurs te vragen of om gewoon vragen te stellen, vragen wij u om ons contactformulier in te vullen.

U kunt hier beginnen , of u kunt het linkermenu gebruiken om te navigeren.

Inhoudsopgave
This site is registered on wpml.org as a development site.