conformatix-logo

Account
Hoe kunnen we helpen?
Afdrukken

Account

Account

De account pagina laat u uw account of personeel van uw team kan beheren.

Deze pagina legt u de account sectie uit. Het bevat:

Het tabblad genaamd Mijn Gebruikers zal alleen zichtbaar voor u zijn wanneer u bent toegewezen als manager of admin.


Mijn Profiel

De “Mijn Profiel” sectie laat u de details veranderen die nog niet grijs zijn gemaakt. De veranderingen komen in effect wanneer u op de submit knop drukt. De Avatar zal een afbeelding zijn die de gebruiker in uw systeem representeert.


Wachtwoord veranderen

Op dit scherm kunt u uw wachtwoord veranderen als u bent ingelogd. Het huidige wachtwoord is nodig om het wachtwoord te veranderen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het aanpassen via de inlogpagina.

Gebruikers gebaseerde instellingen

De op gebruiker gebaseerde instellingen geven de aanvullende informatie weer die strikt op de gebruiker is gebaseerd.

Rollen zijn globaal, maar kunnen ook als gebruikersrol worden ingesteld. (Zie Administratie > Rollen)

Op gebruikers gebaseerde machtigingen zijn gebonden aan de gebruikersgroep en zijn voor de risicomodule. Instellingen kunnen worden gewijzigd door de beheerder. De afbeelding toont wat mogelijke instellingen en tekstverschillen.

blank

Mijn Taken

In de Mijn Taken sectie, bevinden zich de taken of issues waar aan gewerkt moet worden. Een gedetailleerde omschrijving van hoe u de taken en issues kunt beheren u vinden in de Issues sectie.

blank

Mijn Gebruikers

Als manager/beheerder kunt u de verschillende gebruikers-gegevens wijzigen, ze deactiveren, opnieuw activeren of de aanmeld email opnieuw verzenden bij de aan u toegewezen gebruikers.

blank
blank

Wijzig een “Mijn Gebruikers” profiel

Als beheerder kunt u andere velden wijzigen voor uw teamleden, dan de velden die u kunt wijzigen voor uzelf. Ook kunt u hier de gebruikers gebaseerde instellingen aanpassen.

blank

Opnieuw verzenden

In het geval dat de activatie e-mail niet ontvangen is door de gebruiker, kan de beheerder de mail opnieuw verzenden. Check alstublieft eerst het e-mailadres van de ontvangers voor het activeren..

Wat te doen in het geval dat het e-mailadres onjuist is?
Het e-mailadres kan niet veranderd worden, omdat het e-mailadres de unieke identificatie is in Conformatix. In het geval dat dit de oorzaak is van de mislukte uitnodigingsmail, deactiveer dan alstublieft het foute account. Neem contact op met uw systeem administrator om een nieuwe uitnodiging te maken met het correcte e-mailadres. Deze procedure is ook van toepassing als het e-mailadres van een gebruiker verandert.

blank

Deactiveer een gebruiker

Wanneer u op de deactiveer gebruiker knop drukt, verschijnt er een bericht met een waarschuwing. Controleer alstublieft dat u de juiste gebruiker heeft geselecteerd voordat u op “Ja, deactiveer” klikt.

blank

Gedeactiveerde gebruikers verschijnen standaard niet op het rooster. Wanneer een gebruiker is gedeactiveerd, moet u de checkbox op het rooster die de actieve gebruikers toont, uitvinken.

blank

In het geval dat een gebruiker per ongeluk is gedeactiveerd, kan de activeer knop dit terugdraaien.

blank
Inhoudsopgave
This site is registered on wpml.org as a development site.