conformatix-logo

Conformatix haar oplossingen & diensten

Vertrouwen bouwen in een wereld vol wet- en regelgeving

Compliance Management

Risico analyse & mitigatie, compliance overzicht en inzicht, audit planning en registratie.

Compliance Status

Alle wet- en regelgeving overzichtelijk bij elkaar. In één oogopslag weten waar u met uw bedrijf staat ten opzichte van de wet- en regelgeving. Overzicht wat er waar nog moet gebeuren en door wie. De audit trail maakt inzichtelijk wie wat heeft gedaan.

Behandelplan

Uit de risicoanalyse komt automatisch een behandelplan op basis van een heatmap. Het toewijzen van een risico aan de juiste mensen,  het monitoren van de opvolging, de verificatie of de mitigatie naar wens is verlopen borgt de zekerheid dat risico’s gemitigeerd, verlegd of geaccepteerd zijn.

Rechten

Conformatix kent verschillende gebruikersgroepen met bijbehorende rechten. Zo kunnen alle gebruikers toegang hebben tot uw systeem. De groepen waarborgen ook dat specifieke gebruikers meer kunnen zoals CISO’s Quality Managers, Compliance Managers het MT en Administrator.

Risico Analyse

Het maken van een risicoanalyse is voor elk bedrijf noodzakelijk.  Welke gebeurtenissen zijn er waarmee je de krant niet wilt halen, welke dreigingen kunnen mogelijk hieraan ten grondslag liggen, wat is de kans en de impact en welke gevolgen kunnen deze hebben.

Audit Planning

Met de geïntegreerde audit-planning elimineert u het ad-hoc karakter en de stress bij uw medewerkers. Men weet voortaan precies welke audits wanneer moeten worden uitgevoerd. Is een geplande audit niet uitgevoerd? Het systeem signaleert en waarschuwt de juiste mensen.

Veiligheid

Uiteraard staat ook bij ons veiligheid voorop . Zo kan u two-factor authenticatie aanzetten, worden het aantal foutieve login pogingen en waar ze vandaan komen vastgelegd, is het aantal foutieve pogingen instelbaar  en kan inzage en andere specifieke rechten aan gebruikers worden toebedeeld. 

Issue Afhandeling

Verbeteringen, audit bevindingen, verstoringen in een proces. Conformatix kent de eigenaar van het proces, kent die een issue toe zodat hij kan worden opgepakt door de juiste mensen. Het verificatie proces zorgt voor de juiste borging van de opvolging.

Rapportages

Heldere rapporten geven u de juiste inzichten als het gaat om compliance, issues, assets, risico’s, taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden, uw gebruikers en hun rollen, de processen, de uitgevoerde audits en hun resultaten en een verklaring van toepasselijkheid op de wet- en regelgeving.

Monitoring

Conformatix houd de vinger aan de pols en informeert de juiste mensen op het juiste moment om de juiste acties uit te voeren. Zo wordt gewaarborgd dat interne audits worden uitgevoerd, issues worden opgevolgd, risico’s worden gemitigeerd en compliance gewoon geregeld is. 

Bedrijfssectoren

We bedienen een verscheidenheid aan bedrijven en industrieën

Conformatix is de perfecte oplossing voor elk type organisatie: profit of non-profit.

Elke organisatie die compliance serieus neemt, zou conformatix moeten gebruiken

  • Conformatix is schaalbaar en past dus bij elke organisatiegrootte.
  • Het kan worden gebruikt voor elk type standaardraamwerk.
  • Kan elke wetgeving, ISO-norm, uw eigen regelgeving of welke combinatie dan ook aan.

Commercie

Zorg

Overheid

ICT

Contact

+31 (0)73 851 8311

Tuinstraat 6e
5241AA Rosmalen
The Netherlands

Maandag-vrijdag: 9am – 5pm

Start hier!

Maak een afspraak om te zien hoe conformatix ook bij u het verschil kan maken.

This site is registered on wpml.org as a development site.