conformatix-logo

Conformatix - internationaal partner netwerk

Partner network

Word onderdeel van ons groeiende wereldwijde netwerk

Conformatix helpt organisaties om wet- en regelgeving snel en efficiënt te implementeren met een enorm hoog slagingspercentage. Met onze Compliance Navigator helpen we organisaties wereldwijd bij het verbeteren van hun compliance, het verhogen van kwaliteit, het voorkomen van datalekken en het verbeteren van hun concurrentievoordeel.

Geef uw klanten een kickstart bij het implementeren van normen of wetgeving. Uw tijd wordt met conformatix veel efficiënter benut. U kunt zich meteen verdiepen in de leuke dingen, zoals het begeleiden van uw klant bij bijvoorbeeld het uitvoeren van de risicobeoordeling, het selecteren van toepasselijke controles en het aanpassen van beleid en procedures.

Omdat alles online gebeurt, kunt u zowel on- als offsite met uw klant samenwerken, waardoor nieuwe en efficiëntere manieren van samenwerken ontstaan.

  Compliance Navigator geeft de richting aan

  Conformatix koppelt bedrijfsprocessen aan de relevante wet- en regelgeving, normeisen of eigen bedrijfsspecifieke vereisten.

  Benieuwd hoe we ook binnen jouw organisatie compliance en veiligheid kunnen borgen zonder dat de business wordt afgeremd

  Succes is tweerichtingsverkeer

  Wij zijn van mening dat als je niet kunt delen, je ook niet kunt vermenigvuldigen. Partners zijn moet voor beide partijen voordelig zijn. Wij richten ons op de ontwikkeling van onze producten, wat betekent dat we de meeste verzoeken doorgeven aan onze partners.

  Het partnerprogramma staat open voor iedereen met aantoonbare ervaring in compliance management en het implementeren van Conformatix, inclusief bestaande klanten en hun consultants.

  Op onze beurt dragen we leads aan voor internal audits. Hiervoor dient u uiteraard gecertificeerd te zijn volgens de geldende wet- en regelgeving.

  Nog geen partner?

  Als u een klant heeft die mogelijk geïnteresseerd is in onze producten, boeken we samen een demo bij ons. Zij kopen het product rechtstreeks bij ons in. Wanneer de implementatie succesvol is afgerond, komt u in aanmerking als partner of een fee.

  Onze partners krijgen:

  – toegang tot onze demo-omgeving zodat u de conformatix en alle add-ons aan uw prospects kunt demonstreren

  – een gezonde korting op licenties die u zelf verkoopt, of een fee voor elke toekomstige klant die u aanbreng.

  – leads voor demo’s, adviesdiensten of interne audits.

  This site is registered on wpml.org as a development site.